De meeste mensen hebben hem al eens gegeten, maar hier toch maar het recept. Omdat ie nou eenmaal érg lekker is!
Ingrediënten:
1 pak bastonjekoeken
125 gram boter
100 gram witte basterd suiker
2 blaadjes gelatine
1 blik Jonker Fris kersenvlaai vulling
1/4 liter slagroom
1 pakje Monchou
Hoe ga je te werk:
Verkruimel de bastonjekoeken
Smelt de boter
Roer de boter en kruimels door elkaar, en druk het aan als bodem in de vorm.
Zet de springvorm in de koelkast
Klop de slagroom stijf
Snijd de basterdsuiker en de Monchou fijn
Mix deze 3 door elkaar
Smeer uit over de bodem
Zet de springvorm weer in de koelkast
Week de gelatine in koud water
Verwarm wat kersenvlaai in een pannetje
Knijp de gelatine uit en doe het in het pannetje
Roer dit en voeg de rest van de kersenvulling toe, roer nog een paar minuten.
Smeer dit mengsel over de Monchou/slagroom laag
Koud laten worden en garneren met slagroom
Dat was het al, erg lekker, vooral door de smakelijke bodem.
Eet smakelijk